Versla uw concurrenten met ons seo project

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)? SEO staat voor Search Engine Optimisation en wordt gebruikt om uw website beter vindbaar te maken voor de zoekmachines. Dit gaat dan om de gratis zoekresultaten van onder meer Google, Yahoo of Bing.

Een hogere positie in deze zoekmachines levert u dan meer leads en meer klanten op. Als u website niet goed gevonden wordt in deze zoekmachines loopt u gegarandeerd klanten en uiteindelijk ook een hogere omzet mis. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. U wilt natuurlijk meer klanten en meer omzet creëren met uw website.

Met zoekmachine optimalisatie kunt u uw klanten en uiteindelijk uw omzet sterk verhogen. Door u echt te richten op de zoekwoorden die voor uw website relevant zijn kunt u meer bezoekers trekken naar uw website. Het is belangrijk om gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie, omdat ongeveer 90% van de internet gebruikers gebruikt maakt van de zoekmachines.

Concurrenten verslaan? vraag een Offerte aan.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

   

  Uw website of webshop optimaliseren?

  Bij ons kunt u kiezen voor het aantal zoekwoorden waar u op wilt scoren. Wij gaan hier zowel op uw website als daarbuiten mee aan de slag. Elk zoekwoord zal door ons op uw website geoptimaliseerd worden. Wij optimaliseren 3 woorden per pagina en zorgen dat u hier goed mee gevonden wordt in de zoekmachines.

   

  Wat doen wij precies?

  Wij zorgen er dus voor dat de juiste dichtheid van zoekwoorden op uw pagina aanwezig zijn voor de zoekmachines. Ook gaan wij met deze zoekwoorden buiten uw website aan de slag. Zo krijgt u van ons artikelen online met de juiste zoekwoorden als ankertekst en gaan wij voor u link creëren.

  Dit alles om u een zo goede mogelijke positie te laten behalen in de organische zoekresultaten van onder andere Google. Ons streven is natuurlijk u op de eerste positie te krijgen met deze zoekwoorden, maar helaas kunnen wij u dit niet garanderen.

   

  Wat krijgt u precies?

  Bij elke pagina gaan wij aan de slag met de juiste zoekwoorden voor deze pagina. Wij schrijven uw pagina optimaal gericht op de zoekmachines of wij maken een nieuwe pagina voor u aan. Wij gaan er alles aan doen om binnen de periode van het project u met deze zoekwoorden zo goed mogelijk te laten scoren. Dit is een kwestie van vertrouwen in ons.

   

  Maximalisatie van externe backlinks

  Het maximaliseren van externe backlinks voor uw website ook wel Link building genoemd.
  Link building is voor elke website super belangrijk en mag zeker niet onderschat worden. Hoewel niet alle factoren bekend zijn van de zoekmachines weten we dat externe backlinks hier een grote rol in spelen.

  Backlinks zijn dus ook hier erg van belang voor uw website. Bij ons hebben wij binnen ons team hier een specialist voor die dag en nacht uitzoekt waar ze uw link het beste kunnen plaatsen. Wij hebben hier complete pakketten voor, maar u kunt ook losse uren afnemen.

   

  Optimalisatie OnPage

  Zoekmachine optimalisatie bestaat uit een drietal analysegebieden. De eerste van dit drietal is optimalisatie onpage/onsite. Dit houdt in dat alles wat er qua structuur, techniek en inhoud op uw website staat geoptimaliseerd dient te worden.

   

  Zoekwoord analyse

  Als laatste komen we aan bij Zoekwoord analyse ook wel bekend als Keyword research. Bij zoekwoord analyse gaan wij op zoek naar relevante zoekwoorden voor uw website. Wij zoeken uit waar de consument op zoekt en zetten dit vast in een rapport.

  Dit rapport wordt dan weer gebruikt om uw website te optimaliseren. Wij zoeken ook uit wat de zoekvolume van een keyword is en ontdekken we nieuwe zoekwoorden voor uw website. Ook analyseren wij de kwaliteit en autoriteit van concurrerende pagina’s.