Adres gegevens

Onze vestiging:

 • Van Gijnstraat 22
 • 2288 GB Rijswijk
 • Tel: 0708878836
 • Email: info@seo-extra.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00

Zaterdag van 08:00 tot 15:00
Zondag 08:00  tot 15:00

contactformulier

U krijgt binnen 2 uur een reactie op uw vraag. U kunt ons ook een whatsapp bericht sturen.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Stel hier uw vraag

  F.A.Q.

  Kan ik mijn site zelf beheren?

  Jazeker, als de bouw van de site goedgekeurd is, ontvang je van ons een online instructie, waarin we je met behulp van voorbeelden in een hands-on-training de basis begrippen van het beheren van de inhoud van je site kan leren. Uiteraard kunt u hiervoor ook gebruik maken van onze diensten.

  Hoelang duurt het voordat mijn website online staat?

  Als u de opdracht hebt gegeven voor het laten bouwen van een website, dan kunnen wij meteen aan de slag. Wij ontvangen wel graag zo snel mogelijk van u de foto’s en de teksten voor de website. Na het ontvangen van alle documenten hebben wij 2 a 3 weken nodig om de website te bouwen, te testen en online te zetten.

  Wat gebeurt er als ik bij jullie weg ga?

  De website blijft geheel uw eigendom. Omdat de CMS software “open source” is, kunt u ook de software blijven gebruiken. Bij ons bent u totaal onafhankelijk!

  Ik heb al een Hosting en Domein, Wat nu?

  Dat is geen probleem. Wij verhuizen je domeinnaam naar onze hosting. Je krijgt van ons nieuwe instellingen voor de e-mail. Je e-mailadres kan je gewoon blijven gebruiken. Het beste is uw website wegens veiligheid en service beter uw website bij ons te laten hosten. Door met 1 hostingpartij te werken kunnen wij u namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden.