Flyer laten maken

Een flyer is een ideaal marketingcommunicatiemiddel om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep. Er zijn diverse gelegenheden om een flyer voor uw bedrijf te laten ontwerpen zoals: naamsbekendheid, aanbiedingen.

Bent u opzoek naar een professionele partij die voor u een betaalbare flyer kan ontwerpen? Dan bent u bij SEO Extra aan het juiste adres. Uw wensen en richtlijnen worden voorafgaand van het proces besproken. Vervolgens gaat SEO Extra voor u aan de slag en maken wij een passend ontwerp op basis van uw huidige huisstijl en/of kernwaarden van uw bedrijf.

Een flyer is een ideale uiting om een korte boodschap over te brengen aan de mensen, bijvoorbeeld een aankondiging van een aanbieding of een event. SEO Extra zal uw flyer digitaal ontwerpen en u ook digitaal aanleveren, zodat u deze kan laten afdrukken bij een drukkerij.

De prijs van het ontwerpen van een flyer hangt van meerdere factoren af; enkelzijdig, dubbelzijdig, aantal woorden/tekst. Levert u zelf uw logo aan of moet er ook een logo voor uw bedrijf worden ontworpen? Voor het ontwerpen van een logo, lees hier meer over op onze website onder het kopje ‘Logo laten ontwerpen’.

Wie wil er als bedrijf nou niet meer klanten naar zich toetrekken? Dat wil toch ieder bedrijf. Laat een flyer ontwerpen door SEO Extra en vraag meteen vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur zal SEO Extra contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Uw Telefoonnummer (*)

    Onderwerp

    Uw bericht