Goedkope website voor slechts €239,-

Werkt u voor uw zelf, heeft u een eigen bedrijf of bent u in dienst bij een bedrijf die op zoek is naar een goedkope website? Dan bent u bij SEO Extra aan het juiste adres. U wilt graag een website, maar u wilt er niet al teveel geld aan uitgeven.

Een website laten maken op zich kan erg variëren in de prijs, dat hangt van meerdere aspecten af zoals: aantal pagina’s, tekst, logo etc. Wij kunnen voor u een website ontwerpen naar u eigen smaak en met uw eigen logo. Ook liggen onze prijzen ver onder de prijzen van andere webdesigners.Kwalitatief krijgt u precies hetzelfde zonder bijkomende kosten.

Wij besteden goed de aandacht om u als tevreden klant te behouden. Wij ontwerpen de site voor u met 6 pagina’s en verwerken ook in de site uw eigen logo. Heeft u ook nog geen logo? Dat is geen probleem. SEO Extra kan ook voor u een eigen logo ontwerpen.

Website laten maken

Twijfelt u om een website te laten maken voor uw bedrijf? Doe dat niet, want een eigen website voor uw bedrijf heeft alleen maar voordelen en levert u ook wat op als u het goed doet. Een website is het visitekaartje voor uw bedrijf.

U kunt de website ook benoemen op uw visitekaartje en de klanten zullen dus ook een kijkje nemen op uw website. Ook als u iets meer geld in uw website steekt kan u ervoor zorgen dat de website hoog in Google komt te staan door middel van een SEO project.

Dit is een kleine investering in uw bedrijf, maar het levert voornamelijk meer op. Een website laten maken heeft dus meer voordelen en zie het als een kleine investering in uw bedrijf.

Meer informatie KLIK HIER

Offerte Aanvragen

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Extra Informatie

  Eigen website

  Uiteindelijk na veel brainstormen wilt u toch een eigen website voor uw bedrijf. Dit kan allemaal. Helaas bent u zelf niet gespecialiseerd in het maken van een website en moet een dus een webdesigner vinden die voor u een goedkope website kan maken.

  SEO Extra kan dit voor u realiseren. Laat dus uw website maken door SEO Extra. U kan op diverse manieren in contact komen met SEO Extra; via de website, per mail of telefonisch.

  Wij zullen altijd eerst alles met u doornemen totdat u akkoord gaat en vervolgens zullen wij bij akkoord aan de slag gaan met het maken van uw website.

   

   

  Post a comment