06 aug 2015

Fiona van der Sanden

SEO-Extra hebben wij zeer positief ervaren. Communicatie ging onwijs vlot en binnen een korte tijd was de website klaar met positief resultaat. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Voor een relatief lage prijs heb je een website met onwijs veel kwaliteit met alles erop en eraan. Verder wordt de site regelmatig onderhouden wat ik zeer positief ervaar. Met alle vragen en/of opmerkingen kan ik dagelijks terecht bij SEO-Extra. Mijn complimenten!

06 aug 2015

Danielle rehorst

SEO-Extra hebben wij zeer positief ervaring . de site was in een korte tijd klaar en de communicatie ging super vlot. voor een relatief lage prijs hebben we een super mooie net site .
Met vragen en/of opmerkingen kon ik dagelijks terecht bij SEO-Extra. mijn complimenten

06 aug 2015

Karkache Omar

Had al een website laten maken door iemand anders,helaas vond ik die site niets.Was aan het zoeken op internet en kwam bij Wesley terecht.Uitmuntend gewoon ik geef Wesley gewoon een 10!!!! voor het werk wat hij voor mij gedaan heeft qua design en layout.Ik raad iedereen ook Wesley aan,echt een topper.
Ga zo door Wesley.

Gr Omar

Na veel goede berichten gehoord te hebben over SEO-Extra zijn wij ook met hun in zee gegaan voor o.a. het laten maken van een website.
Daar hebben wij absoluut geen spijt van, wij zijn zeer tevreden over de vakkundigheid van SEO-Extra! Alles correct naar wens uitgevoerd en met perfecte service! Absoluut een aanrader voor het maken van je website en meer!

Jeffrey van Ewijk

Facilitaire Support Organisatie B.V.