Logo laten ontwerpen

Een logo is een onderdeel van een huisstijl en geeft een bedrijf zijn gezicht en herkenning richting de buitenwereld. De herkenning van een bedrijf kan bestaan uit verschillende onderdelen die een sterke verbinding met elkaar hebben, zoals een beeldlogo, woordmerk, kleurmerk, klankmerk, slagzin en vormmerk.

Een logo is opgebouwd uit verschillende onderdelen: woorden, tekens, kleuren, letters, vormen en lettertypes. Er zijn verschillende soorten logo’s te onderscheiden: beeldlogo, woordmerk, monogram, picturaal naamlogo, personage en combinaties hiervan.U wilt voor weinig geld een professioneel logo laten ontwerpen waarmee u voor de dag kunt komen?

Dan bent u bij SEO Extra aan het juiste adres! Logo laten maken werkt zowel voor startende bedrijven als voor gevestigde ondernemingen die hun logo willen laten herontwerpen. Onze ervaren ontwerpers kunnen in elke gewenste stijl een logo ontwerp maken en zorgen ervoor dat het logo naadloos op uw bedrijf en de doelgroep aansluit. Na voltooiing worden het logo en copyright geheel uw eigendom.

facebook